Kako da i vi postanete top model Instagrama?

Pet saveta kako da napravite najbolju sliku za vaš Instagram!

  1. Odeća

Odeća je glavni faktor same slike, jer ono što svako odmah uoči na slici jeste sama odevna kombinacija. Ona treba da bude upadljiva i puna boja. Treba je dobro izneti i nekad rizikovati. Samim rizikovanjem sa odabirom nekog komada odeće privlačite nove posetioce vašeg Instagrama.

2. Interakcija

Morate ostvariti kontakt sa prostorom u kome se slikate, bila to priroda ili zatvoreni prostor. Umesto da obično stojite pored nečega, uradite nešto!

3. Linije

Kada se slikate nemojte biti ukočeni! Opustite se i osetite trenutak. Ako vam nije udobno dok pozirate, onda ne radite to kako treba. Linija tela treba da ide od početka glave i do samog kraja obuće, što i predstavlja samu moć linija!

4. Zabava

Toliko prelepih slika i prelepih mesta na kome se slikate, a vi sa namrgođenom i smorenom facom! Uživajte i zabavljajte se. Skačite, mrdajte se, pravite slike u akciji. Od samog slikanja napravite jedan tip zabave i dočarajte nam to kroz samu sliku. Budite pozitivni i smejte se!

5. Oblik

Oblici na slikama su isto toliko bitni, od dosadne poze i nečega vec viđenog do nečega potpuno novog i zanimljivog. Pravljenje oblika na slici uopšte nije teško. Tražite nešto zanimljivo i nesvakidašnje gde možete da eksperimentišete.

Pripremila: ALEKSANDRA ŽIVOTIĆ