Modni kritičar Skeča ocenjuje izgled srpskih fudbalera, surovo iskrena #2

Ko ima više ukusa, domaći ili strani fudbaleri?

U prošlom ocenjivanu modnog kritičara SKEČ-a bavili smo se ocenjivanjem izgleda stranih fudbalera, a sada je došao red da pažnju posvetimo fudbalerima sa naših prostora!

  1. Vujadin Savić (Apoel)
View this post on Instagram

🔴⚪️

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Vujadin Savić na ovoj fotografiji izgleda kao cirkuzant, bez stila i bez ukusa. Patike Alexander Mcquuen koje su već toliko isfurane i u ovakvoj boji su prosto užas. Jeste da ih je uklopio uz boju kravate i košulje, ali mislim da je to suvišno. Pantalone koje nosi bi bile prihvatljivije bez ovoga printa. Moram dodati da je dete preslatko.

2. Aleksandar Mitrović (Fulam)

Oblačenje Mitrovića na ovoj slici je korektno, ali moram reći da je nekako isprano, odnosno monotono. Patike mi nisu jasne, ali su prihvatljive. Pošto je na slici njegova lepša polovina, moraću i njen stajling da prokomentarišem. Haljina je odlična za ovakvu priliku, ali ove štikle apsolutno ne ide uz nju. Po mom mišljenju, uz ovakav tip haljine idealno bi išle jednobojne bež salonke.

3. Duško Tošić (Gvanžu)

Ova kombinacija mi je idealna za šetnju do prvog kontenjera da se baci đubre. Prethodni komentar je bio dovoljan da kažem da mi se ovaj outfit uopšte ne dopada i ovakvom tipu slike nije mesto na Instagramu poznate ličnosti, pri tome žena mu je najveća modna ikona Balkana, alo!

4. Nemanja Matić (Manchester United)

Ovakvo oblačenje za šetnju sa svojim detetom je odlično. Potpuno opuštajući odabir kombinacije i patike su odlične zbog svoje udobnosti i idealne su za lifestyle prilike. Sve pohvale.

5. Andrija Živković (Benfika)

Naš mladi fudbaler na sebi nosi majicu koja je prosto neprihvatljiva i ove rupe su potpuno nepotrebne. Zbog ovog odabira majice lično ću mu poslati novu i majicu u jednom komadu na kućnu adresu. Sve ostalo na njemu je dobro i nemam zamerku za to.

Očekujte nove kritike ubrzo, a do tada uživajte u ovoj.

Pripremili: Aleksandra Životić i Veljko Milinković