Ivan Jegdić: Bolji čovek nas čini boljim ljudima

Ne znam da li ste čuli njegove pesme, ako niste, brzo uzmite slušalice i krenite u tranziciju ka boljem ”ja”!

Izvor: Ivanov Instagram profil

U susret Ivanovom Koncertu na Zidiću, koji će se održati ove subote, 20. jula, ispred Doma omladine, pišemo ovaj članak da bismo vam bolje približili Ivana i njegovu muziku (a i zato što smo njegovi fanovi!!!).

Ivanov zvuk je nov, nesvakidašnji, ali bitno je da nam uši ne krvare, čak naprotiv, oporavlja ih od velike količine nekvalitetne muzike kojom nas mediji bombarduju sa svih strana. Svoju karijeru je započeo na ulici, kao i svaki veliki muzičar. S početka je radio kavere poznatih numera, koje, između ostalog, i danas sa uživanjem radi.

Izvor: Mascom Records

Podelivši sa javnošću svoju autorsku pesmu ”Zalazak sunca” u poznatoj emisiji ”Ja imam talenat”, osvojio je srca nas mladih ljudi kojima je bilo neophodno osveženje. Njegov stil je teško opisati, ne spada ni u jedan žanr, a opet spada u sve. Nit je tamo, nit je ovamo, a to ga zapravo čini jedinstvenim, kao i tekstovi koje sam piše po uzoru na pisce naše književnosti, zajedno sa primesama etno pevanja koje je epski ukombinovao sa modernim zvukom.

Izbacivši svoja dva singla, ”Cezar” i ”Bolji čovek”, Ivan je stavio deset uzvičnika na kraju naše rečenice ”Ja ovo obožavam” i postavio sebi crveni tepih ka ulasku u svet kvalitetne muzike. Nedugo zatim, potpisao je ugovor sa Mascom Records-om, pa se mi iskreno nadamo novom singlu, a ponajviše albumu.

Youtube: Ivan Jegdic
Youtube: Ivan Jegdic

Subota veče, od 20h, prežvrljajte sve što imate u planeru i dođite na Plato Milana Mladenovića ispred Doma omladine da čujete, vidite i zavolite ovog mladog umetnika! Ali, dok petak ne dođe, svi pravac na njegov Jutjub kanal da uživate u fantastičnom zvuku!

Ivanu želimo sve najlepše u daljoj karijeri, puno uspeha i dobre muzike, a takođe se nadamo i nekom skorašnjem susretu!

Vidimo se u subotu!

Pripremila: Dunja Mladenović