Kul fotke uz ukusnu poslasticu i osvežavajuće piće!

Ako ste veliki fan kombinacije slikanja i uživanjima u kafićima, mislim da je ovo idealan članak za vas!

  1. Kafeterija Šećer

Šećer je kafeterija italijanskog brenda kafe Lavazza, mesto gde možete osetiti nove ukuse kafe uz potpuno neobičnu dekoraciju koja vašoj slici pravi potpuno novi doživljaj. Osim prelepe dekoracije kafe, tu je i presladak enterijer koji vam daje ugodnost i prijatnost boravka u samom lokalu. Kafeterija Šećer se nalazi na lokacijama: Zadarska 2, Knez Mihailova 48 i Kneza Miloša 43.

2. Boho bar

Boho bar je idealno mesto za relaksiranje uz osvežavajuće piće i pravu vrelu letnju sliku! Atmosfera je potpuno opuštena, udoban ambijent gde se možete beskrajno izležavati bosi na šarenim jastucima i tepisima, ušuškani u pravoj džungli rastinja, a neizostavan je i utisak koji na trenutak budi u vama osećaj kao da možda i niste u Beogradu. Ideja za ovakvim mestom potekla je sa Dalekog istoka. Ovde se oseća miks utisaka i inspiracije iz egzotičnih krajeva – Balija, Maroka, Indije. Boho bar se nalazi na Kalemegdanskoj terasi, odmah iznad Beo Zoo vrta.

3. Blaznavac kafe/bar

Kada prolazite ulicom Knjeginje Ljubice na Dorćolu, definitivno će vam privući pažnju šarena bašta kafe-galerije Blaznavac, kafića koji je svojevrsna kombinacija kafea i galerije. Nalazi se u građevini staroj više od jednog veka. Unutrašnjost lokala savršena je za zimske dane i uživanje uz toplu moka kafu, dok je bašta naročito popularna i krcata tokom toplih dana jer je veoma prostrana i očarava svojim ambijentom. Atmosfera u kafe-galeriji Blaznavac je krajnje opuštena i ugodna i nalazi se u Ulici Kneginje Ljubice 18 u Beogradu.

4. Krem De La Krem

Krem De la Krem je nešto potpuno novo kod nas, ovaj presladak kafić koji je savršen za sladokusce je otvoren u maju ove godine. Enterijer je osmišljen na neobičan način sa dezenima naših omiljenih poslastica u kome bi naše fotke izgledale fenomenalno! Lokacija na kome se nalazi ovaj kafić je Strahinnića Bana 61, Beograd.

5. Dolce

Raskoš u zemlji čuda. Kada zakoračite u Dolce zakoračili ste u bajku, u komfor inspirisan luksuzom nalik dvorovima i za posetioce daje osećaj jedinstvenog iskustva. Ovaj prelepi kafić nalazi se u srcu Vračara, Ulica Krunska 48.

6. Candy square

Šarmantan i autentičan ambijent sa odličnom kafom i još boljim poslasticama. Idealno mesto na samom uglu Zemunskog keja. Raznovrsne poslastice koje vašu sliku učine još slađom.
Marka Nikolića 19, Zemun, Beograd.

7. Mama Shelter

Smešten na četvrtom spratu tržnog centra Rajićeva, restoran Mama Shelter nudi jednostavan, ukusan i velikodušan kulinarski doživljaj inspirisan srpskom tradicijom. Terasa od 500 m2 pruža fenomenalan pogled na grad i nudi vam, džinovski stoni fudbal, sto za ping-pong i spektakularnu ploču za roštilj i to na otvorenom! Sve je osmišljeno tako da se osećate kao kod kuće.

Aleksandra Životić@zivotic_saska