Modni kritičar Skeča ocenjuje izgled svetskih fudbalera #1

Mnogi svetski fudbaleri postavljaju veliki broj fotografija na društvene mreže i na svakoj su drugačije obučeni. Šta zapravo oni nose na sebi?

U današnjoj vesti osvrnućemo se isključivo na casual varijante ovih fudbalera.

  1. Cristiano Ronaldo ( Juventus, Portugal)
View this post on Instagram

Lovely night 😉👌🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Casual kombinacija je odlična za večernju priliku u kojoj se Cristiano nalazi, odnosno za krstarenje njegovom luksuznom jahtom. Krenuvši od majice, potpuno zadovoljavajuća za takvu priliku u opuštenoj varijanti, zatim bermude su takođe opuštene i bele patike prikazuju dobar kontrast ove kombinacije.

2. Neymar JR (PSG, Brazil)

View this post on Instagram

@patta_nl x @jumpman23

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Na primer, ova kombinacija je totalni NO NO. Podvrnuta trenerka, sa ovakvim čarapama je prosto užas. Njegova majica nikako ne ide uz ove patike. I same patike su apsolutni promašaj, čak mi se ni njegova faca na slici uopšte ne dopada.

3. Paul Pogba (Manchester United, Francuska)

Mišljenje o Pogbinom stajlingu na ovoj slici je podeljeno i to zbog ovih patika koje realno idu uz njegov outfit, ali su po meni ružne, ne prate nikakav trend i mislim da su totalni out. Jakna i dezen su simpatični i nemam nikakvu kritiku za to, kao i za sve ostalo na ovoj kombinaciji. Sve ukupno, kombinacija je prihvatljiva.

4. Lionel Messi (Barcelona, Argentina) i Sergio Busquets (Barcelona, Španija)

View this post on Instagram

Ahora si !! @5sergiob en Instagram 👍👍

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Kombinacija dvojca iz Barselone je svečana, ali ružna. Izgledaju mi potpuno demode i iskreno da ne znam koliko imaju godina, pomislila bih da su neki starci po ovom odabiru odeće. Šal na Mesijevom vratu je potpuno nepotreban i uništava njegov izgled, da ga nema moje mišljenje bi bilo drugačije. Patike mi, takođe, ne idu uz tu kombinaciju, previše su sportske za takvo odelo. Outfit Buskeca mi je apsolutni promašaj, gledajući u njega izgleda kao neki džak.

5. Robert Lewandovski (Bajern, Poljska)

Njegovo oblačenje je potpuno prihvatljivo, samo bih promenila patike. Što se tiče kombinacije njegove lepše polovine, za nju sve pohvale!

Očekujte nove kritike ubrzo, a do tad uživajte u ovoj!

Pripremili: Aleksandra Životić i Veljko Milinković