Najpopularnije NIKE patike koje mladi nose!

Danas kada šetamo gradom, oko nas će proći na hiljade različitih modela patika. Većina starijih ljudi se ne opterećuje patikama koje nosi, dok se mladi po tome ‘poznaju’. Šta oni to najviše nose?

U sasvim običnoj šetnji gradom, odlučio sam da bacim oko na prolaznike i zabeležim koje ću modele patika najviše puta videti. Sada ću podeliti moje rezultate sa vama, posle sat vremena istraživanja.

1. NIKE 97
Definitno najviše se nose 97-ice i to svih boja. U šetnji sam ih video između 30 i 40 puta, što je ogroman broj. Osvrnuo bih se na same patike koje su estetski lepe i privlače pažnju što je i najbitnije.

2. NIKE TN
U druge najpopularnije NIKE modele spada TN, koji sam ugledao 25 puta. Po mom mišljenju, mislim da je ovaj model popularniji od 97-ica, ali rangiram po istraživački dobijenim podacima. Patike su, takođe, lepše od prvorangiranih i veoma popularne danas među mladima.

3. NIKE 720
Relativno nov model, veoma brzo se proširio i postao popularan. Ove patike sam video 18 puta što ih dovodi na treće mesto. Iskreno, sviđaju mi se, ali samo u nekim bojama.

4. NIKE 270
Moj omiljeni model patika sam ugledao 13 puta. Mladi ga u poslednje vreme mnogo manje nose, ali kada je izašao napravio je pravi BUM. Veoma lep u svakoj boji i, najbitnije, udoban.

5. NIKE VAPORMAX
Samo sam 5 ovakvih video što me je na neki način i šokiralo. Bez obzira na to, takođe veoma popularan model danas koji ‘vozi’ i nosi se dosta.

Pripremio: Veljko Milinković