Naše devojke koje postavljaju pravila instagrama!

Instagram predstavlja jednu od najpoznatijih aplikacija medju mladima, kako kod nas tako i u svetu. Veliki broj devojaka sa naših prostora može da se pohvali svojim statusom modne ikone instagrama, a mi vam izdvajamo pet najuticajnijih.

  1. Nađa Stanojević ( https://www.instagram.com/nadjastanojevic/ )

Mlada devojka koja je prateći svoj san otišla u Italiju, voli modu i putovanja te je spojila lepo i korisno i tako postala uticajna ličnost.

Izvor: https://www.instagram.com/nadjastanojevic/

2. Lea Stanković ( https://www.instagram.com/lastankovic/ )

Lea je devojka od 18 godina, koja je postala blogerka jer je smatrala da je to spoj glume i modelinga kojima se bavila još od malih nogu. I ovaj posao za nju predstavlja pravo uživanje i zadovoljstvo.

Izvor: https://www.instagram.com/lastankovic/

3. Jana Dačović ( https://www.instagram.com/janadacovic/ )

Devojka koja svoju popularnost koristi kako bi pozitivno uticala na mlade u Srbiji. I svojim najvećim uspehom smatra odnos koji je izgradila sa publikom.

Izvor: https://www.instagram.com/janadacovic/

4. Marija Žeželj ( https://www.instagram.com/marijazezelj/ )

Popularnost je stekla zahvaljujući YouTube videima koji se odnose na savete u vezi mode, lepote, lifestyla i diya. Ovim poslom je počela da se bavi kako bi podelila svoju kreativnost sa drugima.

Izvor: https://www.instagram.com/marijazezelj/

5. Vanja Veljić ( https://www.instagram.com/vanjaveljic.official/?hl=sr )

Iako je jedva skupila hrabrost da započne svoj blog, Vanja je za kratko vreme dobila veliki broj obožavaoca. Ovim je počela da se bavi jer je zanimaju moda, šminka i sve stvari vezane za medije.

Izvor: https://www.instagram.com/vanjaveljic.official/?hl=sr

Pripremila: Sara Petković