Modni kritičar Skeča ocenjuje poznate fudbalere sa svojim ženama/devojkama!

Ovog puta na listi ocenjivanja našeg kritičara naćiče se poznati fudbaleri Balkana.

  1. Izet Hajrović (Dinamo)

Na slici se nalazi poznati hrvatski par koji je poznat po nošenju svetskih trendova. Njegova žena je ovde obučena loše za priliku crvenog tepiha, počevsi od vojnickih pantalona do Louis Vuitton torbice, zatim Balmain sakoa i Louboutin stikla. Cela kombinacija ne ide zajedno jer ove pantalone se ne mogu ukombinovati uz ovakve luksuzne komade odeće. Poznati fudbaler Dinama, je takođe obučen u skupim markama od glave do pete i izgleda sasvim pristojno za ovakvu priliku.

2. Marko Marin (Crvena Zvezda)

View this post on Instagram

Happy New year from us ✨❤️

A post shared by Marko Marin (@markomarin11) on

Marinova žena je obučena potpuno prihvatljvo, šljokicava haljina je veoma upadljiva i lepa za priliku proslave novogodišnje večeri. Sam Marko, ima klasičnu belu košulju i jaknu koja je potpuno odgovarajuća za ovu priliku. Dva veoma upadljiva sata privlače pažnju i oni su veliki plus na slici.

3. Zoran Tosić (Partizan)

Tošićeva žena ima upadljivu haljinu i odlična za svečanu priliku, taman za njenu gradju. Veoma lep sako na Tošiću, uz prihvatljivi sat i košulju, jedino bih zamerila ovaj kaiš sto visi bez ikakvog razloga. Definitivno najlepsi par u ovom izdanju.

4. Predrag Rajković (Reims)

Kao par su odlično uklopili majice ce sa istim printom što je veoma slatko, uz crnu boju kao ostatak kombinacije. Njegova lepša polovima je odlično ukombinovala baš ovakvu majicu sa ostatkom kombinacije i time napravila pun pogodak. Predrag uz svoju lepšu polovinu izleda odlično i sve pohvale za njih.

5. Milan Gajić (Crvena Zvezda)

View this post on Instagram

💑🐕 #myworld ❤

A post shared by Milan Gajic (@milan_g2) on

Na slici je sasvim okej kombinacija za plažu, možda je mogla da obuče nešto drugo umesto ovih farmerki, ali njen izbor. Milan je potpuno prihvatljivo obučen i kuca kao poseban detalj na ovoj slici upotpunjuje sve.

Očekujte nove kritike ubrzo, a do tada uživajte u ovoj.

Pripremili: Aleksandra Životić Veljko Milinković